divendres, 3 de febrer del 2012

La hora del fantasma

2A mi tmb m'agrada MOLT un llibre que es diu ´LA HORA DEL FANTASMA". Un dia el vaig agafar de la biblioteca i em va agradar MOOOOOOOOOLT.Ara l'he tornat a agafar. El resum del llibre es: "ha habido un accidente! Algo malo ha pasado!" Esto es lo que piensa el fantasma de una niña que aparece un día en un internado para chicos. A pesar de estar convencida de que algo terrible ha sucedido es incapaz de recordar quien es ella o por qué se encuentra en ese lugar y estado. Sin enbargi poco a poco va recordando: Allí se esncuentra con su familia y sus hermanas, pero ¿Cual de ellas es, Imogen, Sally,Cart, o talvez Fenella? ¿Que puede hacer un fantasma para evitar una tregedia en el mundo de los vivos? Solo a teves del futuro será possible cambiar el pasado. Interessant noo? Es molt, molt, moooolt emocionant!!

6 comentaris:

  1. kom ens el podem descaregar?... ja k els jocs de la fam ens el envieu, fareu el mateix amb aket llibre o ens el em de comprar?

    ResponElimina
  2. No se sies pot descarregar, pero ho averigurè.

    ResponElimina
  3. Per cert, acabo de enterar-me de que la autora d'aquest llibre, va escriure el llibre "El castillo ambulante". Ha partir del seu llibre els japonesos van fer la peli.

    ResponElimina
  4. no he vist la peli akesta...pero la podria mirar per internet potser (xk amb la puta sopa no se si podre)... weno ki es la autora?...

    ResponElimina
  5. aaaah la llei S.O.P.A creia que era el teu sopaaaar!!

    ResponElimina