dimecres, 22 de febrer de 2012

AWKWARDS

Hola, com va?... ja sabem que fa molt temps que no escrivim... però esk vosaltres heu de insistir fer comentaris i tot això...
-Avui jo us he de parlar d'una sèrie nova de MTV que es AWKWARDS (la chica invisible o la chica rara) es una sèrie molt xula que va de una noia k es diu JENNA k tothom es pensa que es volia suisidar perk va tindre un accident, tothom es pensa això xk aquell dia li acabava d'arribar una carta amenasadora d'una persona anònima dient que era una pringada, cosa k es veritat, i que havia un seguit de coses que havia de fer...tmb a la JENNA li agrada un noi que es diu MATTY que es el mes popular, però el millor amic del MATTY,en JAKE, esta enamorat d'ella i ella no sap que fer perk clar el JAKE es molt simpàtic... weno mireu-vos la sèrie que es molt interessant la fan a MTV els dimecres, tmb us la podeu descarregar. Jo ja he vistla primera temporada xk la BRT m'ho va passar i us puc assegurar k... es la millor sèrie de MTV!!!
DEW wap@s poseu comentaris!!! envieu-nos correus al gmail i tmb mireu al face o el twiiter!!!
AWKWARDS!!!!!!!!!!

5 comentaris:

 1. kom?... esk la serie mola molt!!!!! ara ja han fet la segona temporada pero no se kom descarregarlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ResponElimina
 2. joder m'he pasat de AS!!! upssss

  ResponElimina
 3. Hola!!
  ho intentare veure... mases coses per fer, em tindre que acavar fent una llista, jejeje!
  dir-vos que lo de la publi del vostre blog, solucionat!
  i... e fet un blog nou us importa mirarlo? http://petiteshistoriesdelhistoria.blogspot.com/ (, no fa falta res mes, ni publi ni res, només a veure si us agrada)
  Petonets maques!

  ResponElimina
 4. A mi m'agrada el teu blog Mariona !

  ResponElimina