ALTRES BLOCS

UN BLOC QUE US SORPRENDRÀ JA QUE EL PORTA UN NEN D'UNS 12 ANYS. SI US INTERESSA LA SERIE DE POLSERES VERMELLES, EL BLOC D'EN JOAN PONTS US AGRADARÀ BASTANT!


http://polseres-vermelles.blogspot.com/


A QUI LI AGRADI LA POESIA INFANTIL I JUVENIL AQUEST ÉS EL SEU BLOC. UN BLOC EN EL QUAL ET RECOMANEN TOT DE LLIBRES POESIES I DE TOT. EL BLOC S'ANOMENA POESIA INFANTIL I JUVENIL:


http://bibliopoemes.blogspot.com/


EL BLOC DE LA MARINA ESTÀ BASTANT ABANDONAT JA QUE JA FA UNS MESOS QUE NO ESCRIU NI HI POSA RES. L'ÚNICA COSA QUE HI HA D'INTERESSANT (PEL MEU GUST) SÓN LES DIFERÈNCIES. TAMBÉ HI HA LABERINTS. I A QUI LI SEMBLI QUE LI INTERESSA AQUEST BLOC, AQUÍ TÉ L'ADREÇA DE CORREU:


http://sweetmrn.blogspot.com/


EL SEGÜENT BLOC FA 1 ANY QUE NO L'EDITEN, ABANS L'EDITAVEN MOLT SOVINT, JA QUE L'ACAVABEN DE FER I TENIEN INTERRES PER ELL, PERÒ EN EL PAS DEL TEMPS CADA COP VAN ANANT ECRIVINT MENYS FINS ARA, QUE JA FA UN ANY QUE NO L'EDITEN. PERÒ PER QUI VULGUI FER-HI UN COP D'ULL AQUÍ US DEIXO LA EVA ADREÇA:


http://laiatc.blogspot.com/


I COM A ÚLTIM BLOC US DEIXO EL D'UN NEN QUE NOMES VA FICAR-HI UNA ENTRADA I JA EL VA ABANDONAR PERÒ JA QUE ESTEM OSATS A ESCRIURE BLOCS... AQUÍ TENIU LA SEVA ADREÇA:


http://rogermajogmailcom.blogspot.com/

La meva cosina te un blog hi seria de moltaa ajuda que el veiessiu i k li dongesiu vida k l'ha tingut durant tres añs i només té 500 visites!

http://saracouso.blogspot.com/